Veteraners levevilkår

Projektet er en gruppe frivillige mennesker bestående af veteraner, pårørende og mennesker med gode hjerter. Alle bruger frivilligt timer i deres weekender og i deres ferie på at kører ud og hjælpe udsatte veteraner med at gøre deres hjem beboelige.

Blandt andet hjælper de frivillige med at få repareret og vedligeholdt de fysiske rammer, så veteranen og eventuelle pårørende får et hjem, hvor rammerne er i sådan en stand, at veteranen kan bruge sin energi på at komme videre i livet på en god måde.

Således er pengene i projektet øremærket til at købe materialer til at vedligeholde veteraners boliger.

Man kan støtte projektet som frivillig, eller ved at donere penge via konto nr. 6235-0760347922 eller mobilpay 30498542.

Alle donationer er mere end velkommen. Uanset størrelsen så er de med til at gøre en kæmpe forskel for et menneske der har det svært.

Desuden holder Claus åbent i “Grotten”, som er projektets garage/værksted. Her kan man lørdage i lige uger komme forbi til en kop kaffe og en snak, og man kan fixe det man har med, pudse sin mc/cykel eller vaske sin bil. Man kan også bare sidde i stilhed, hvis man har det behov.

Adressen er

Møllevangen 27, Jegum (se kort)

6840 Oksbøl

Mød Veteraners Levevilkår på Facebook