Veteranpolitikudvikling

hovedindgang christiansborgMange politiske partier og kommuner ønsker sig en veteranpolitik. Men ikke alle partier har selv føling med hvad der er behov for, og hvordan der skal prioriteres. Derfor ender det alt for ofte med skåltaler, lette løsninger og andre former for symbolpolitik, som ikke har megen anvendelsesværdi for de hårdest ramte krigsveteraner.

Veteranalliancen tilbyder alle politiske partier konsulentbistand, i forbindelse med udvikling af en ambitiøs, holistisk og fuldt dækkende veteranpolitik, som går på tværs af ressortområder og myndigheder – lige som veteranernes og deres pårørendes problemer ofte gør det.

Også hjælp til kommunermetodevalg

Vores tilbud gælder også de mange kommuner, som stadig mangler at udforme en kommunal veteranpolitik, med afsæt  den nationale veteranpolitik.

Vi kan tages med på råd i hele udviklingsprocessen – fra første sættemøde, til og med høringsrunden blandt de relevante aktører.

Vi arbejder metodisk, og bidrager med visioner, praktiske erfaringer og overblik over de mange aktører og særinteresser på veteranområdet.

Veteranalliancen er selv partipolitisk neutral, og vores konsulentbistand handler alene om at sikre en sammenhæng mellem de rette mål, og de nødvendige midler.